Branduri

LONCOLOR este brandul 100% românesc, lider de piață în categoria vopsele de păr, mereu atent la nevoile clientelor și la trenduri. Gamele noastre de produse dezvoltate de echipa noastră trec prin sute de teste în fiecare an, astfel încât rezultatele să fie din ce în ce mai bune spre satisfacția clientelor noastre.

Cele 40 de nuanțe din gama LONCOLOR ULTRA, propun culori moderne, naturale, strălucitoare și vibrante care fac femeile să se simtă ca „o vedetă”. Se aplică ușor și nu curge, oferind confort optim în timpul vopsirii, iar datorită uleiului de migdale și a proteinelor din grau protejează părul din timpul colorării și hrănește părul conferindu-i suplețe.Culori ultra-strălucitoare, rezistente, fără fire albe!

LONCOLOR ULTRA DUO MAX este singurul pachet de vopsea de păr din România care oferă cantitate dublă de vopsea (conține 2 tuburi) la preț avantajos. Cele 13 nuanțe din gamă sunt o soluție eficientă pentru vopsirea părului lung sau al celui foarte bogat.
 
Cele 18 culori rezistente, cu aspect natural, din gama  LONCOLOR NATURA oferă strălucire plină de viață părului. Prin formula sa unică îmbugățită cu ulei de măsline, ulei de floarea-soareloui și fosfolipide, vopseaua LONCOLOR NAUTRA este ușor de aplicat și nu curge de pe păr, fiind recomandată pentru o collorarea confortabilă acasă și un rezultat remarcabil.
 
Vopseaua permanentă pentru păr LONCOLOR EXPERT HEMPSTYLE, cu extract din semințe de cânepă, proteine din orez și ulei de jojoba asigură elasticitate senzuală și textură fină părului prin cele 16 culori de vis permis, vibrante, intense și strălucitoare.
 
LONCOLOR EXPERT OIL FUSION este gama de vopsea permanentă pentru păr, fără amoniac, ce asigură o colorare itensă și durabilă. Noua tehnică de prepareare, prin adăugarea mixului de uleiuri naturale la prepararea amestecului colorant, asigură maxima eficiență a acestuia pe toata durata colorării, părul căpătând o străluire radiantă, un aspect sănătos și o ținută impecabilă.
 
LONCOLOR TRENDY este o gamă de vopsea semipermanentă, fără amoniac, fără oxidant, cu o formulă specială cu ulei de Limananthes Alba ce asigură o vopsire blândă, fără a agresa părul. Asigură instant o schimbare de look cu stil și distincție sau poate fi folosită pentru menținerea prospețimii culorii părului între două colorări permanente.
 
LONCOLOR GOcrazy! este potrivită persoanelor îndrăznețe care vor să experimenteze, să fie libere, să se exprime puternic!  Colorare semipermanentă în culori intense și vibrante care eliberează imaginația, rupe convenția și intră firesc în jocul schimbării.
 
Gama LONCOLOR EXPERT aduce un plus de îngrijire și protecție pentru păr prin extractele din plante și uleiuleri naturale, bine-cunoscute pentru efectele lor benefice incluse în șampoanele, balsamurile, uleiurile pentru păr, cremele leave-on și  măștile din gamă.
 
SKYN și LifeStyles sunt branduri renumite a căror poveste a început în 2020 în România, după ce au făcut istorie în întreaga lume. Pornind în1905 din Richmond, Australia, LifeStyles este un lider global în sectorul sănătății sexuale, propunând o gamă largă de prezervative fără latex și cu latex, lubirifanți și alte produse conexe.
 

 

MERGI SUS