CUM PLATESC

După ce Clientul a selectat toate produsele pe care dorește să le cumpere prin adăugarea lor în coşul de cumpărături, următorul pas este de a parcurge procesul de finalizare a comenzii şi de a efectua plata. Pentru a face acest lucru, Clientul trebuie să urmeze paşii din procesul de cumpărare, completând sau verificând informaţiile solicitate la fiecare pas. Mai mult decât atât, pe toată durata procesului de cumpărare, înainte de a efectua plata, Clientul poate modifica datele comenzii. De asemenea, dacă Clientul este un membru înregistrat, va fi disponibil un istoric al tuturor comenzilor plasate de acesta, în secţiunea „Contul meu”.

Modalitatile de plata sunt:

  • cu card bancar prin intermediul procesatorului de plati www.euPlatesc.ro
  • prin ramburs la curier (se percepe un comision de 5 lei)
  • prin virament bancar (cu OP) in contul Papillon Laboratoires Cosmetiques specificat in factura

Magazinul online https://www.shop.papillon.ro/ folosește serviciile UniCredit Bank/eGeniusWEB pentru tranzacțiile de plată online cu cardul.

Se poate efectua plata online cu cardul emis pentru persoane fizice sau juridice, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate la plată sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2). Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul băncii și aplicației bancare de plată, magazinul nostru online nu solicită și nu stochează niciun fel de detalii referitoare la cardurile utilizate în procesul de plată online cu cardul.

Important de știut: Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

MERGI SUS